om-osMarketingbloggen.dk er et forum af artikler, der alle omhandler et eller flere af de mange aspekter af marketing, og vi opdaterer med jævne mellemrum.

Hvem er vi?

Marketingbloggen.dk er en del af OnlineSynlighed.dk, der er et østjysk digitalbureau placeret i Hadsten. Vi arbejder med – som navnet indikerer – onlinesynlighed for virksomheder, der gerne vil være mere synlige i søgeresultaterne.

Hvad gør vi?

Der er mange aspekter af disciplinen online synlighed. Der er søgemaskineoptimering (SEO), sociale medier, Google Ads, online kommunikation og reputation management. Alle har til fælles at de kræver forståelse og respekt for den skriftlige kommunikation, og hvordan den bliver formidlet. Den kan i værste fald ende ud i en shitstorm med dertilhørende konsekvenser for virksomheden. I bedste fald, og det mest ønskede er tilfredse loyale brugere, konverteringer og et stærkt brand.

Alt dette kan vi hjælpe dig med. Du er meget velkommen til at kontakte os enten på 70 13 63 23 eller sende en mail til mail@onlinesynlighed.dk.

Skal vi gå i gang?